Versio een goede keuze voor Hosting en aankoop van domeinnamen

Versio is opgericht in oktober 2008 en biedt verschillende soorten hosting en domeinnaam registratie aan. Versio biedt deze diensten aan aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft Versio veel krediet opgebouwd bij haar klanten. Versio is een directe registrar bij SIDN (.nl), DNS Belgium (.be), EURid (.eu) en Nominet (.uk).

Klanten van Versio hebben meer dan 2.000 positieve reviews geschreven op Trustpilot.nl, ISPGids.com, Webhosters.nl en vele andere websites vanwege de uitstekende dienstverlening. Versio staat voor kwaliteit, snelle support, no-nonsense en de beste prijs-kwaliteitverhouding van de Europese hosting markt. Versio staat geen enkele seconde stil en ontwikkelt zich continu verder om u altijd het beste product tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden.

Meer informatie over versio vindt U hier!

 

Geef een reactie