Betalingsmethode PayPal

PayPal is een betaalmethode die je steeds vaker wordt aangeboden door Belgische webshops. Velen van ons zijn gewend aan betalen via het vertrouwde Bancontact. Toch biedt het betalen via PayPal enkele handige voordelen waardoor deze betaalmethode erg interessant is voor consumenten.

Wat is PayPal?

De eigenaar van PayPal is het bekende Amerikaanse bedrijf eBay. Paypal is één van de grootste online betalingsproviders ter wereld en is een soort bank tussen de koper en de webshop. Shoppen op het internet wordt hierdoor veiliger én makkelijker voor ons allemaal.

Wat zijn de voordelen van betalen via PayPal?

  • PayPal is eenvoudig en snel, je betaling wordt meteen uitgevoerd.
  • Bij het online betalen met PayPal worden geen financiēle en persoonlijke gegevens uitgewisseld, je creditcard- en bankgegevens worden dus niet gedeeld met de webshop.
  • Geld storten naar je PayPal account kan via Creditcard of Bancontact.
  • Paypal biedt aankoopbescherming. Als een online besteld artikel niet wordt bezorgd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, kan je via Paypal bezwaar indienen en het volledige bedrag terugkrijgen.
  • Ben je niet tevreden over het aangekochte product? Als je via PayPal hebt betaald vergoeden zijn de retourkosten voor je. Activeer hiervoor de Paypal retourservice.
  • Via PayPal is het mogelijk om wereldwijd te betalen.

 

Geef een reactie